Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
24.6.2007 - 15:54
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 663 |
Na ovh.pl miałem pasek narzędzi wyświetlający się podczas publikowania wiadomości.
Po przeniesieniu bloga na lua.pl znikł Chodzi o ten pasek: ![]() Ktoś już miał coś takiego? Niemożliwe żeby nie było jakiegoś pliku na serwerze bo wgrywałem WP kilka razy. |
|
|
|
24.6.2007 - 17:21
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Sprawdź czy masz w opcjach ogólnych i w profilu konta ustawione korzystanie z WYSIWYG
-------------------- |
|
|
|
24.6.2007 - 20:48
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 663 |
Sprawdź czy masz w opcjach ogólnych i w profilu konta ustawione korzystanie z WYSIWYG W opcjach profilu było ustawione korzystanie z edytora WYSIWYG . W opcjach ogólnych nic takiego nie ma. Kiedy to wyłaczyłem pokazuje mi się. ![]() Kiedy ją włączę nie ma nic :/... Ten post edytował PawelGIX 25.6.2007 - 07:56 |
|
|
|
30.6.2007 - 15:57
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 284 |
Konflikt wtyczek. Miałem to samo. Spróbuj je wyłączyć, i dopiero wtedy w profilu zaznaczyć żeby edycja była z WYSIWYG. Jeśli zadziała to dojdź, która wtyczka temu wini. Mi się zdaje i ze swojego doświadczenia wiem, że psuje plugin Adhesive i Theme Switcher.
Innej przyczyny być nie może jeśli wszystkie pliki i baza są prawidłowe. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 21:09 |