Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.11.2008 - 12:12
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 4 901 |
Witajcie!
Jestem w trakcie "stawiania na nogi" mojej strony w wordpress. Oto link do niej: http://sfora.home.pl/estory/ Problem wygląda następująco: przy dodanych wpisach, po lewej stronie, powinien widnieć obrazek, którego jednak nie ma. Nie wiedzieć czemu, pojawia się skrót niusa... Czy ktoś wie jak to zmienić? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
03.11.2008 - 14:28
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 109 Nr: 2 060 |
Za wyświetlanie całego wpisu odpowiedzialny jest kod:
KOD <?php the_content( ); ?> Jeśli zamiast tego masz excerpt to trzeba to zmienić. Podaj treść całego pliku index.php to poszukamy i z tym obrazkiem -------------------- |
|
|
|
03.11.2008 - 14:49
|
|
|
CODE <div id="content"> <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>"> <div class="postMeta"><span class="date"><?php the_time('M j, Y') ?></span><span class="comments"><?php comments_popup_link('0', '1', '%'); ?></span></div> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <h5>Categories: <?php the_category(', '); ?></h5> <div class="entry"> <div id="introIMG"><?php the_excerpt(); ?></div> <p><?php the_content_rss('', TRUE, '', 82); ?> <a href="<?php the_permalink() ?>" title="Read More">Wiecej</a></p> </div> </div> <?php endwhile; ?> <?php else : ?> <div class="post"> <div class="postMeta"><span class="date">Brak wynikow</span></div> <h2>Brak wynikow</h2> <div class="entry"> <p>Sprawdz poprawnosc zapytania i sprobuj ponownie. </p> </div> </div> <?php endif; ?> <div id="pagination"> <p><?php previous_posts_link('Poprzednie') ?> - <?php next_posts_link('Nastepne') ?></p> </div> </div> </div> <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar.php'); ?> </div> <?php get_footer(); ?> Mam nadzieję, że o to chodziło... |
|
|
|
03.11.2008 - 14:54
|
|
|
KOD <?php the_excerpt(); ?> zamień jak pisałem.Jak nadal nie będzie obrazków to trzeba zapytać kogoś mądrego jak Riff lub WPNinja -------------------- |
|
|
|
03.11.2008 - 15:21
|
|
|
Zmieniłam tak, jak pisałeś. Pomogło, bo wyświetla się już obrazek, ale jest małe ale...
Pod obrazkiem jest fragment tekstu, którego być nie powinno... |
|
|
|
03.11.2008 - 20:46
|
|
|
Zmień wyrównanie na wyrównanie do lewej albo jeśli takie masz to zmień na brak wyrównania bo chyba tutaj kłóci się css z tym co jest w treści posta.
-------------------- |
|
|
|
03.11.2008 - 23:35
|
|
|
|
|
|