Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
19.10.2007 - 21:49
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 422 Nr: 3 158 |
Szukałem, nie znalazłem, może źle szukałem. Otóż potrzebuję czegoś (wtyczki, kodu), aby móc zablokować możliwość rejestracji użytkowników identyfikujących sie adresem email z polską domeną. Czyli jak ktoś ma adres xxx@onet.pl to aby nie mógł dokonać rejestracji na moim blogu (nie tym polskim, innym). Znalazło by się coś takiego?
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
19.10.2007 - 23:04
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
Sprawdź sobie wtyczkę Registration Blacklist. Pozwala stworzyć listę domen, które nie mogą być używane w procesie rejestracji nowego użytkownika.
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
20.10.2007 - 09:57
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 422 Nr: 3 158 |
Właśnie o coś takiego chodziło - dziękuję. Teraz przetestujemy skuteczność.
![]() |
|
|
|
20.10.2007 - 13:36
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Jaki to ma sens? Zakładoam konto na Y! czy GMailu i mam "filtr" z głowy...
-------------------- |
|
|
|
20.10.2007 - 14:38
|
|
Ano sens taki, że większości spamujących dzieciaków nie będzie się chciało co chwila zakładać nowego konta
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 19:07 |