IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Blokada WordPressa - brak płatności
Kowalik
post 12.8.2010 - 01:09
Post #1

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 685

Mam paru klientów którym udostępniam przestrzeń dyskową wraz z subdomeną za niewielką opłatą. W związku z faktem że nie lubię się o swoje upominać chciałbym zblokować poszczególną stronę.

Najlepszym dla mnie rozwiązaniem byłaby nałożona na stronę dodatkowa warstwa o jakiejś przezroczystości, komunikatem oraz np licznikiem odliczających jakiś czas. Po upływie tego czasu - warstwa znika. Chodzi o to aby ktoś na pewno przeczytał to co chcę mu przekazać.

Co do wyżej wspomnianej warstwy - to bym sobie poradził. Jakiś div, przezroczystość - generalnie dam radę. Ale jak się zabrać za licznik? Bardzo proszę o jakieś sugestie w tym temacie, każda na pewno się przyda.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
amistad18
post 12.8.2010 - 01:58
Post #2

aktywność:

Nr: 5 919

Kowalik, poradził bym Ci się podpytać na jakimś forum webmasterskim, cuś w ten deseń - forum.php.pl. Zapewne pomogą Ci z licznikiem i znikaniem diva po jakimś czasie.

Natomiast inna kwestia - o swoje trzeba się upominać. Innym sposobem jest zrobić sobie jakiś katalog, z prostym plikiem index.html, i informacją o braku płatności, po czym na ten katalog przekierowywać subdomeny dłużników.

+Quote Post
andhy
post 12.8.2010 - 09:25
Post #3

aktywność:

Grupa: Redaktor Naczelny

Nr: 425

Użyj:

http://wordpress.org/extend/plugins/content-warning/

wink.gif

--------------------
Pozdrawiam
Artur M.

moje blogi: THX 1138 | diariusz.net

+Quote Post
Kowalik
post 12.8.2010 - 20:17
Post #4

aktywność:

Nr: 5 685

Zupełnie zapomniałem o tym pluginie. Wielkie dzięki. Mała przeróbka i 'jestem w domu' wink.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 9 02 12 - 08:17
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce