( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
12.8.2010 - 01:09
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 565 Nr: 5 685 |
Mam paru klientów którym udostępniam przestrzeń dyskową wraz z subdomeną za niewielką opłatą. W związku z faktem że nie lubię się o swoje upominać chciałbym zblokować poszczególną stronę.
Najlepszym dla mnie rozwiązaniem byłaby nałożona na stronę dodatkowa warstwa o jakiejś przezroczystości, komunikatem oraz np licznikiem odliczających jakiś czas. Po upływie tego czasu - warstwa znika. Chodzi o to aby ktoś na pewno przeczytał to co chcę mu przekazać. Co do wyżej wspomnianej warstwy - to bym sobie poradził. Jakiś div, przezroczystość - generalnie dam radę. Ale jak się zabrać za licznik? Bardzo proszę o jakieś sugestie w tym temacie, każda na pewno się przyda. -------------------- |
|
|
|
12.8.2010 - 01:58
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
Kowalik, poradził bym Ci się podpytać na jakimś forum webmasterskim, cuś w ten deseń - forum.php.pl. Zapewne pomogą Ci z licznikiem i znikaniem diva po jakimś czasie.
Natomiast inna kwestia - o swoje trzeba się upominać. Innym sposobem jest zrobić sobie jakiś katalog, z prostym plikiem index.html, i informacją o braku płatności, po czym na ten katalog przekierowywać subdomeny dłużników. |
|
|
|
12.8.2010 - 09:25
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
-------------------- |
|
|
|
12.8.2010 - 20:17
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 565 Nr: 5 685 |
Zupełnie zapomniałem o tym pluginie. Wielkie dzięki. Mała przeróbka i 'jestem w domu'
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 08:17 |