Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
04.4.2007 - 14:26
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 388 |
Witam,
Mam nadzieje, ze jako tak0 trafilam w dobry kącik forum Dopiero co zainstalowalam sobie WP, mam juz na serwaku, sciagnelam skore i... Jak odpalam index.php to dostaje błedy: Fatal error: Call to undefined function: bloginfo() .... Podaje przykład tylko tej funcji, ale krzyczy o wszystkie jakie tylko sa wykorzystywane. Moze skóry nie includują defaultowo enginu WordPressa? Jezeli tak, to jak mam to zrobic. Prosze o pomoc, bo nie wystartuję inaczej z blogiem |
|
|
|
04.4.2007 - 15:26
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 2 116 |
Zobacz co dzieje się z innymi skórkami, może ta nie jest kompatybilna.
-------------------- l00ser.webd.pl |
|
|
|
04.4.2007 - 15:49
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 388 |
Witaj,
Sprawdzalam wszystkie skorki -> defaultowa i cala reszta tez zglasza identyczne bledy. Ale mam pewne podejrzenia, ze to moze byc to, ze umiescilam wszystkie pliki dotyczace bloga w oddzielnym katalogu a nie na korzeniu. Doczytalam na necie , ze jest mozliwosc zmian sciezezek, ale juz nie zlalazlam gdzie sie to robi Czy dobrze zdiagnozowalam problem? W dalszym ciagu prosze o pomoc Pozdrawaim |
|
|
|
04.4.2007 - 20:31
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Opcje > Ogólne: Adres bloga (URL): Jeśli chcesz, aby strona domowa bloga znajdowała się w innym folderze niż ten, w którym zainstalowano WordPress, wpisz tutaj adres tej strony.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 17:50 |