Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
14.9.2007 - 13:08
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 3 013 |
Witam,
Ostatnio przeniosłem wordpressa na inny serwer i mam problem z błędami. Strona główna ładuje się dobrze, polskie znaki też są. Ale po kliknięciu na "Login" występuje na górze błąd: KOD Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/wp-db.php:1) in /wp-login.php on line 12 Po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła otwiera się już tylko biała strona z błędami: KOD Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/wp-db.php:1) in /wp-login.php on line 12 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/wp-db.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 367 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/wp-db.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 368 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/wp-db.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 329 Miał ktoś podobny problem? Jak to naprawić? |
|
|
|
14.9.2007 - 18:08
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 60 |
Pokaż co takiego masz w pierwszej linijce wp.db.php.
-------------------- |
|
|
|
14.9.2007 - 18:25
|
|
|
CODE <?php // WordPress DB Class // ORIGINAL CODE FROM: // Justin Vincent (justin@visunet.ie) // http://php.justinvincent.com define('EZSQL_VERSION', 'WP1.25'); define('OBJECT', 'OBJECT', true); define('ARRAY_A', 'ARRAY_A', false); define('ARRAY_N', 'ARRAY_N', false); początek wp-db.php |
|
|
|
15.9.2007 - 07:40
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
sprawdź, czy dobrze zmieniłeś url w bazie word press - bazę również przenosiłeś ??
-------------------- |
|
|
|
15.9.2007 - 13:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 100 Nr: 713 |
Masz jakiś biały znak przed <?php w wp-db.php ? Usuń.
-------------------- |
|
|
|
15.9.2007 - 13:36
|
|
|
Zaktualizowałem do najnowszej wersji i zmieniłem wygląd.... Co prawda nie o to chodziło ale działa.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22 11 08 - 13:54 |