( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
05.12.2005 - 06:21
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 128 Nr: 3 |
Jedna z najciekawszych wtyczek dla WP (IMHO).
CYTAT Jest to plugin udostępniający możliwość publikowania strumienia mp3 za pomocą małego programu flash. Jest bardzo latwy w uzyciu i wrecz genialny w swojej prostocie.Konfiguracja pluginu przechowywana jest w wp_options. Przykład użycia: http://diary.savek.info/2005/12/05/set-rob...-november-2005/ Strona programu: http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/ edit: 21.1.2006 Aktualna wersji to 1.0.1 - zawiera lepszy flash player. (przewijanie, tagi, skala buforowania) Wersja 1.0.1:
audio_player.zip ( 12.98 )
Liczba pobrań: 102Ten post edytował savek 21.1.2006 - 03:22 -------------------- |
|
|
|
08.2.2006 - 13:19
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 49 Nr: 38 |
Wyszła nowa wersja 1.2
-------------------- [img]http://e-oskar.com/sigoskar.gif[/img]
|
|
|
|
08.3.2006 - 23:52
|
|
![]() aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 17 Nr: 87 |
-------------------- "There Are No Secrets, Only Information You Don't Yet Have"
Adam Curry podcast MyApple - tego słucha moja dziewczyna Hochlander - tego słucha mój kot... |
|
|
|
26.4.2006 - 23:49
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 506 |
panowie a ja z tym mam kłopot - wydawało mi sie to proste ale jednak cos nie gra...
opisze co zrobilem - moze ktos mi wskaze błąd: 1. wtyczka zainstalowana w odpowiednim katalogu tak jak kazali na PLUGIN 2. zalozony folder - AUDIO - tak jak kazali 3. wtyczka AKTYWOWANA 4. w opcjach - audio player - katalog audio - dobrze ustawiony 5. no i teraz wgrywam do folderu AUDIO mp3 np. demo.mp3 6. pisze posta o treści: a teraz kawalek [audio:demo.mp3] noo i zapisuja posta - na stronie pojawia mi sie tylko tekst: "a teraz kawałek" ale nie widze playera... cos w jego miiejscu niby jest... jakby niewidoczny o co tu chodzi? aha jeszcze zauwazyklem dziwnie dziala w OPCJACH - Audio Player - na dole tam jakby mozna dobierac kolory ? u was jest na to jakis podglad? bo mi to nie dziala:> Ten post edytował dzentelman 26.4.2006 - 23:51 -------------------- |
|
|
|
15.5.2006 - 19:46
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 17 Nr: 622 |
Niestety mam ten sam problem :/
Może wie ktos jak go rozwiązać, bo ja nie mam pojęcia. Często powtarza sie on również przy wrzucaniu jakiś filmów i playerów we flashu, np. z google. EDIT: Mówcie mi Elvis. Problem rozwiązany. Otóż mamy taki adres /wp-content/plugins/audio-player/audio player plik player.swf komiujamy nei tylo do /wp-content/plugins/audio-player/audio player ale także do /wp-content/plugins/audio-player/ Nie widzieliśmy playera, bo nie był tam gdzie trzeba Ten post edytował darkjasiek 15.5.2006 - 22:13 |
|
|
|
25.8.2006 - 22:30
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 889 |
Witam wszystkich,
to mój pierwszy post na tym forum, mianowicie mam następujący problem z tą wtyczką, chodzi mi dokładnie o punkt 4 opisu instalacji wtyczki na stronie www.1pixelout.net: 4. Go to Options > Audio Player in the WP admin Here, you can choose how you want to use Audio Player and also set the colours to match your site’s design. Rozumiem, że mam uruchomić plik options-panel.php i powinienem otrzymać stronę na której dokonuje dalszych ustawień? niestety ale otrzymuje coś takiego: http://www.linkpraca.pl/wp-content/plugins...tions-panel.php Proszę o pomoc, co robię nie tak... Dzięki Pozdrawiam, Darek --------- Już działa pomimo aktywacji wtyczki w opcjach nie wyświetlał mi się Audio Player (stąd moje dziwne zapytanie), skasowałem pliki i ponownie nagrałem i okazało się że wszystko jest. Dzięki za szybką reakcję Pozdrawiam, Darek Ten post edytował linkpraca 25.8.2006 - 23:27 |
|
|
|
25.8.2006 - 22:38
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 506 |
CYTAT Rozumiem, że mam uruchomić plik options-panel.php i powinienem otrzymać stronę na której dokonuje dalszych ustawień? ee chyba nie rozumiesz masz poprostu wejsc w OPCJE? -------------------- |
|
|
|
15.1.2008 - 16:46
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 2 987 |
OK. Wszystko nice. Niestety jeszcze nie przetestowałem owych wtyczek. Jednak mam pytanie, czy za ich pomocą (lub jakich) można stworzyć upload plików (mp3, wave etc) przez userów. Coś na zasadzie uploadfoto tyle, że pliki audio. Coś ala myspace.
Czekam na sugestie. Dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 04:22 |