WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kto odwiedza Twój blog?
Lanooz
post 23.6.2006 - 21:57
Post #16

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 737

Mój poprzedni blog, wcale nie na wordpressie był odwiedzany najczęściej przez znajomych. Promowałam blog wśród innych sieciowców i co jakis czas się obcy znajdywał, ale w końcu blog podupadł bo przestałam sie nim zajmować ponieważ koncetrowałam się na budowie mojej nowej strony.

Teraz nowa strona [lanooz.net] ruszyła tym razem pod wordpressem. I mam nadzieję, że bedzie odwiedzana nie tylko przez znajomych ale również innych internautów smile.gif Jak na razie chyba dobrze mi idzie jezyk3.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
amarok
post 29.7.2006 - 16:32
Post #17

aktywność:
*

Nr: 674

CYTAT(Fanatyk @ 06.12.2005 - 23:02)
Takie pytanie mi sie nasunęło. Tylko bliscy znajomi, a może wręcz przeciwnie tylko ludzie trafiający tam przypadkiem a może "sieciowi" ziomkowie?

Jak to jest z Twoim blogiem?
*

znajomych mam na blogu jak na lekarstwo wink.gif większośc to ludzie obcy lub poznani na necie wink.gif

--------------------

+Quote Post
dzentelman
post 13.8.2006 - 12:36
Post #18

aktywność:

Nr: 506

CYTAT(dzentelman @ 30.4.2006 - 19:50)
87.4 % - Bezpośredni adres / Zakładki(Ulubione)
12% - Odnośnik ze strony zewnętrznej
0.3% - wyszkukiwarki

smile.gif na poprzedniej mojej stronie bilans był calkiem odwrotny... z wyszukiwarek masa ludzi... a teraz tak sie nie dzieje pewnie dlatego ze nowa strona smile.gif ma zaledwie jakies 2 tygodnie:)
*

teraz mamy polowe sierpnia i wszytsko sie zmienilo - znacznie smile.gif
z wyszukiwarki glownie google mam jakies 20%
"znajomi" staly bywalcy 60%
20% na odlylacze zostaje

ilosc jest tez w porownaniu do kwietnia calkiem inna - gigantyczna jezyk3.gif

staty.pl pokazują ze najwiecej ludzi wchodzi z W-wy a ja jestem z Trojmiasta - jakas 8 pozycja - a jak u Was? skad najwiecej ludzi ? jakie miasto?smile.gif

--------------------

+Quote Post
KeyBi
post 14.8.2006 - 22:02
Post #19

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 505

Kilku znajomych ... lecz z racji tematyki, większa częśc odwiedzających to osoby poszukające informacji. Na mój blog trafiają także czasami osoby zupełnie przypadkowo, sądze jednak, że nie zabawiają na nim zbyt długo jezyk3.gif

--------------------

+Quote Post
lpociask
post 30.8.2006 - 12:53
Post #20

aktywność:
*

Nr: 1 022

Na mój blog nikt nie trafia - do tej pory 1 osoba w podziekowaniu za linka - a tak serio wink.gif to blog istnieje od wczoraj pod nowym adresem lpociask.info wczesniej był to tylko tescik

--------------------

+Quote Post
Slav
post 03.9.2006 - 14:35
Post #21

aktywność:
*

Nr: 636

u mnie większość z wyszukiwarki, kilku znajomych i kilku bloggerów których ja odwiedzam.

+Quote Post
Dalton
post 14.1.2007 - 03:42
Post #22

aktywność:
*

Nr: 483

na większość odsłon moich stron domowych wchodzili przeważnie ludzie związani ze mną przez szkołę...wynika to ze teg iż uwielbiam udostępniać materiały pomagające przebrnąć przez ten ciężki okres 10 miesięcy w roku... jezyk3.gif

+Quote Post
Slavo
post 14.1.2007 - 11:32
Post #23

aktywność:
*

Nr: 1 540

U mnie standard: 20% znajomych, 20% z innej strony, 60% z Google.

--------------------

+Quote Post
mariolosek
post 25.1.2007 - 11:24
Post #24

aktywność:
*

Nr: 1 222

Mój blog Marketing w Internecie odwiedzają głównie ludzie z branży SEO i SEM. Jest jednym z niewielu blogów poświęconych zagadnieniom marketingu w wyszukiwarkach. Śmieszne, że blog poświęcony po części pozycjonowaniu nie jest pozycjonowany. Nie zależy mi jakoś bardzo na oglądalności.

Mam dość sporo czytelników pobierających RSS. Część osób o moim blogu dowiaduje się z innych blogów lub też z wzmianek o nim na forach dyskusyjnych

+Quote Post
Informatyk
post 16.4.2007 - 15:34
Post #25

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 2 394

Mojego bloga odwiedzają głównie osoby z Internetu, zainteresowane tematyką komputerów etc. Moi znajomi "z realu" niestety nie są specjalistami w tej dziedzinie, tak więc raczej nie są częstymi bywalcami mojego bloga wink.gif

--------------------

+Quote Post
cdz
post 25.4.2007 - 21:13
Post #26

aktywność:
*

Nr: 2 469

A mojego bloga [niezbednik.org] narazie nikt nie odwiedza smile.gif ..chociaż staram sie pokazac go swiatu.. i probowalem wielu cms-ow i najlepiej podpasowal mi wlasnie wordpress wink.gif

+Quote Post
marlonk
post 27.4.2007 - 14:37
Post #27

aktywność:
**

Nr: 380

to zalezy ktory jezyk3.gif

blogg mam wlasciwie tylko jeden taki prywatny i tam kto go odwiedza.. hmm rozni ludzie bo na rozne tematy pisze.

pozostale strony oparte na WP to presell page, fotoblog oraz serwis o pracy za granica.. ten pierwszy odwiedzaja pozycjonerzy i inne typki z webmasterki.. drugi ludzie zainterwesowani fotografia i moimi zdjeciami a ten ostatni poszukiwacze szczescia za granica.

--------------------

+Quote Post
s3e
post 20.8.2007 - 15:58
Post #28

aktywność:
*

Nr: 445

narazie tylko znajomi - ale mam nadzieje ze to sie jakos zmieni...

+Quote Post
pixelgirl
post 26.8.2007 - 19:20
Post #29

aktywność:
*

Nr: 2 895

Narazie ci, ktorym dalam linka. wink.gif Jeszcze nie ropowczenilam mojej stronki, poczekam az sie nazbiera troche projektow, zeby moc cos wiecej pokazac.

Pzdr,
pixelgirl.

+Quote Post
Xavi
post 23.9.2007 - 11:20
Post #30

aktywność:
**

Nr: 438

Głównie znajomi z for dyskusyjnych, trochę znajomych poznanych na czatach(;d) i w CS'ie.
Zdarzają się też osobniki z mojego teamu.
Ścisłe grono, tylko oni komentują, niestety nie zdarzają się przypadkowi odwiedzający.(mam nadzieje, że to czasowo)

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22 11 08 - 13:49
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów