Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
26.8.2008 - 12:04
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 4 562 |
Witam
To mój pierwszy post na tym forum, które śledzę już od jakiegoś czasu. Dzięki Wam udało mi się rozwiązać wiele problemów. Pojawił się jednak taki, z którym nie mogę sobie poradzić, a chyba do tej pory nikt czegoś takiego nie sygnalizował. W związku z tym zarejestrowałem się i oto moja zagwozdka. Tworzę właśnie stronkę lokalnego zespołu muzycznego (LISY) i bardzo zależy mi na połączeniu funkcjonalności dwóch wymienionych w temacie wtyczek. Konkretniej, chciałbym aby w zakładce Galeria (na podlinkowanej wyżej stronie) znajdował się album zawierający odnośniki do stron na których znajdują sie owe galerie, ale (tu haczyk) wyświetlane przy pomocy wtyczki NextGen Flashviewer. Myślałem, że może do tego służy opcja "Page Link to" (posiadam angielską wersję, nie wiem, jak sie nazywa ta opcja w naszym ojczystym), ale po wybraniu z listy stworzonej już wcześniej strony, poza wyświetleniem jej w danych nic się nie zmienia. Nie linkuje mi do tej strony ani w samej galerii ani w albumie. Stąd też moje pytanie, czy jest jakiś sposób aby stworzyć album z odnośnikami do galerii wyświetlanych przez wtyczkę Flashviewer, czy też muszę ręcznie edytować zakładkę Galeria za każdym razem gdy chcę dodać nową galerię, robiąc ręcznie podlinkowanie do właściwej podstronki? Pozdrawiam Hawkmoon |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6 01 09 - 20:18 |