IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Akceptacja regulaminu
d4ng
post 16.3.2010 - 12:42
Post #1

aktywność:
*

Grupa: +Bloger

Nr: 7 879

Witam smile.gif
Na mojej stronie wpisy może dodawać nie tylko admin ale i użytkownicy. Chciałbym jednak wprowadzić konieczność akceptacji regulaminu, czyli żeby można było dodać wpis musi zaznaczyć okienko że zapoznał się z regulaminem i go akceptuje. Ma ktoś jakiś pomysł?
Go to the top of the page

+Quote Post
kejsi
post 16.3.2010 - 12:56
Post #2

aktywność:

Nr: 3 286

Możesz użyć wtyczek, które podczas rejestracji wyświetlają użytkownikowi zredagowany przez Ciebie regulamin. Rejestracja jest możliwa po jego akceptacji np. Sabre albo coś w stylu Term of Use.

+Quote Post
Lolek12
post 07.8.2011 - 21:12
Post #3

Grupa: Bloger

Nr: 10 339

CYTAT(kejsi @ 16.3.2010 - 13:56) *
Możesz użyć wtyczek, które podczas rejestracji wyświetlają użytkownikowi zredagowany przez Ciebie regulamin. Rejestracja jest możliwa po jego akceptacji np. Sabre albo coś w stylu Term of Use.

Witam odświeżam temat ponieważ użyłem wtyczki Term of Use i po zainstalowaniu zablokowało mi dostęp do Admin Panelu wyświetla się "Nie posiadasz wystarczających uprawnień, by wejść na tę stronę." jak to odblokować próbowałem usunąć wtyczkę poprzez FTP ale nie widać jej tam nigdzie
Proszę o szybką odp. ponieważ mam zablokowanego bloga...

+Quote Post
panszatan
post 07.8.2011 - 22:14
Post #4

aktywność:

Nr: 9 748

Sprawdź sobie wtyczkę Register Plus, dobra posiada sporo opcji i daje możliwość dodanie wielu pół do akceptacji w trakcie rejestracji.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 9 02 12 - 05:08
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce