( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
16.3.2010 - 12:42
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 26 Nr: 7 879 |
Witam
Na mojej stronie wpisy może dodawać nie tylko admin ale i użytkownicy. Chciałbym jednak wprowadzić konieczność akceptacji regulaminu, czyli żeby można było dodać wpis musi zaznaczyć okienko że zapoznał się z regulaminem i go akceptuje. Ma ktoś jakiś pomysł? |
|
|
|
16.3.2010 - 12:56
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 887 Nr: 3 286 |
Możesz użyć wtyczek, które podczas rejestracji wyświetlają użytkownikowi zredagowany przez Ciebie regulamin. Rejestracja jest możliwa po jego akceptacji np. Sabre albo coś w stylu Term of Use.
|
|
|
|
07.8.2011 - 21:12
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 10 339 |
Możesz użyć wtyczek, które podczas rejestracji wyświetlają użytkownikowi zredagowany przez Ciebie regulamin. Rejestracja jest możliwa po jego akceptacji np. Sabre albo coś w stylu Term of Use. Witam odświeżam temat ponieważ użyłem wtyczki Term of Use i po zainstalowaniu zablokowało mi dostęp do Admin Panelu wyświetla się "Nie posiadasz wystarczających uprawnień, by wejść na tę stronę." jak to odblokować próbowałem usunąć wtyczkę poprzez FTP ale nie widać jej tam nigdzie Proszę o szybką odp. ponieważ mam zablokowanego bloga... |
|
|
|
07.8.2011 - 22:14
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 18 Nr: 9 748 |
Sprawdź sobie wtyczkę Register Plus, dobra posiada sporo opcji i daje możliwość dodanie wielu pół do akceptacji w trakcie rejestracji.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 05:08 |