Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
27.6.2007 - 09:10
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
AdSense-deluxe - zainstalowałem i nawet działała. Do momentu kiedy, wczoraj pojawiła się informacja o możliwści "zaokrąglania" rogów. Dodałem do kodu ręcznie linię odpowiadającą za zaokrąglenie:
KOD google_ui_features = "rc:10"; (nawet w tym samym miejscu gdzie dodaje ją google).I wtedy strona nagle się sypła. Nie mogłem znaleźć miejsca gdzie przechowywany jest kod reklam, więc usunąłem plugin i wgrałem (aktuwując) ponownie. i od tego momentu wtyczka się wysypuje: CYTAT Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/snooker/domains/polskiblogger.pl/public_html/wp-content/plugins/adsense-deluxe.php on line 600 uniemożliwiając korzystanie z niej. ps. Za cholerę nie amm pojęcia czy ręczne dodanie tej jednej linii mogło coś "zniszczyć" a jak sobie z tym poradzić ;/ -------------------- |
|
|
|
27.6.2007 - 14:49
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
a czasem wtyczka ta nie zostawiła sobie tabelki w bazie?? i dlatego się teraz sypie
-------------------- |
|
|
|
27.6.2007 - 20:53
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Pewnie tak (chwilowo poratowałem się inną wtyką) tylko ja przeczesałem bazę i nie widzę żadnych danych z tej wtyczki.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 00:42 |