WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uwaga!

Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.

Reply to this topicStart new topic
> Adsense-deluxe, wysypało się po lekkim tunningu :]
Fanatyk
post 27.6.2007 - 09:10
Post #1

Administrator

Grupa: Administrator

Nr: 1

AdSense-deluxe - zainstalowałem i nawet działała. Do momentu kiedy, wczoraj pojawiła się informacja o możliwści "zaokrąglania" rogów. Dodałem do kodu ręcznie linię odpowiadającą za zaokrąglenie:
KOD
google_ui_features = "rc:10";
(nawet w tym samym miejscu gdzie dodaje ją google).
I wtedy strona nagle się sypła. Nie mogłem znaleźć miejsca gdzie przechowywany jest kod reklam, więc usunąłem plugin i wgrałem (aktuwując) ponownie. i od tego momentu wtyczka się wysypuje:
CYTAT
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/snooker/domains/polskiblogger.pl/public_html/wp-content/plugins/adsense-deluxe.php on line 600

uniemożliwiając korzystanie z niej.

ps. Za cholerę nie amm pojęcia czy ręczne dodanie tej jednej linii mogło coś "zniszczyć" a jak sobie z tym poradzić ;/

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
west28
post 27.6.2007 - 14:49
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

a czasem wtyczka ta nie zostawiła sobie tabelki w bazie?? i dlatego się teraz sypie

--------------------

+Quote Post
Fanatyk
post 27.6.2007 - 20:53
Post #3

Administrator

Grupa: Administrator

Nr: 1

Pewnie tak (chwilowo poratowałem się inną wtyką) tylko ja przeczesałem bazę i nie widzę żadnych danych z tej wtyczki.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7 01 09 - 00:42
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów