( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
17.4.2010 - 14:16
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 8 186 |
Witam mam pytanko otóż próbowałem już to rozwiązać ale mi coś nie wychodzi... dobra nie będę marudził przedstawie swój problemy może ktoś z użytkowników mi go pomoże rozwiązać
Pierwszy problem: Wchodząc na własną stronę (www.release24.cba.pl/www) po prawej stronie mam kalendarz po najechaniu na konkretny dzień wyświetlają mi się nowe dodane przeze mnie artykuły po "," jak to zmienić żeby nie było po "," lecz po "Enterze"?? Drugi problem: Wchodząc na własną stronę (www.release24.cba.pl/www) jeśli kliknę w któryś artykuł to panel boczny (z prawej strony) znajduję się całkiem na dole pod tekstem. Jak to naprawić?? Trzeci problem: Wchodząc na własną stronę (www.release24.cba.pl/www) klikając w któryś artykuł są linki, i np. w moich artykułach jest taki tekst jak "Linki ? Rapidshare" i czy dało by te linki jakoś tak zrobić że dopiero po kliknięciu na "Linki ? Rapidshare" linki się ukażą ?? Czwarty problem: Podczas pisania artykułu mogę wpisać "<!--more-->" i dalsza cześć tekstu pojawia się dopiero po kliknięciu w to, i u mnie np. piszę "(więcej...) i pytanie brzmi gdzie zmienić ten tekst "więcej..." na swój ? a konkretnie chodzi mi o to żeby zamiast "więcej..." dać jakaś komendę o ile się da żeby była tam nazwa tematu. Przykład macie na mojej stronie (www.release24.cba.pl/www) w każdym artykule jest "Download: nazwa tematu" i pod tym jest "więcej..." i czy dało by radę te "więcej..." zamienić na te "Download: nazwa tematu" żeby tylko się jedne wyświetlało a nie 2 kliknięcia żeby otworzyć cały artykuł Dziękuje za wszelką pomoc, czytam poradniki na internecie ale póki co do tych błędów nic nie znalazłem :/ Ten post edytował Dedol 17.4.2010 - 14:20 |
|
|
|
17.4.2010 - 15:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
|
|
|
|
17.4.2010 - 16:43
|
|
|
ok przepraszam, nie chciałem robić spamu na forum takimi głupotami w kilku tematach Czwarty i trzeci problem rozwiązany jeszcze poszukuje pomocy do 1 i 2 problemu Ten post edytował Dedol 17.4.2010 - 18:56 |
|
|
|
18.4.2010 - 21:14
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 25 Nr: 7 487 |
Jeśli chodzi o drugi, to gdzieś diva nie domknąłeś. Przynajmniej tak to wygląda.
|
|
|
|
19.4.2010 - 14:33
|
|
|
Jeśli chodzi o drugi, to gdzieś diva nie domknąłeś. Przynajmniej tak to wygląda. aha, a to w jakimś konkretnym jednym pliku czy we wszystkich? bo na większości motywów tak jest;/ na K2 nie mam tego problemu ale tam znów mam problem że nie mogę linków wstawić jeden pod drugim bo się robią odstępy tak jakby po Enterze :/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 04:42 |