WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uwaga!

Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)

Reply to this topicStart new topic
> 2 kategorie na stronie, 2 kategorie na stronie z wypisanymi zawatościami postów
oloo
post 05.6.2007 - 17:04
Post #1

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 954

Witam,
mam problem, mecze sie z tym od wczoraj

może ktoś jest mi wstanie pomoc.
chce mieć na stronce 2 kategorie. (wyświetlone ich zawartości wpisów)

po lewej wyświetla mi sie sidebar: tam chce wrzucic posty z kategorii nowości. a po prawej normalnie posty np z uncategorized.

cały chce mieć widoczny sidebar, a prawa strona zmienia sie w zależności od tego na jaka podstronę klikniemy.

info:

mam wtyczke do ukrywania rożnych kategorii na stronie głównej. (ale widocznie ukrywa wszystko, wszędzie)

probowałem tez wrzucać przeróżne wasze propozycje które znalazłem na forum ale nie działa.

aktualnie po lewej wyświetla mi tylko style do sidebara.
CYTAT

tylko tyle jako post.
wyświetla mi to 1 raz bo mam tylko narazie 1 wpis w tej kategorii ale juz zawartości kategorii(wpisu) nie chce wyświetlić.

kilka godzin temu wyświetlało mi 1 wpis (a powinno wtedy 3 bo tyle miałem wpisów w kategorii). ale już nie pamiętam jaki był tego kod.

więc najprościej zapytam jak wyświetlić na stronie głównej w lewym menu wpisy z kategorii nowości. ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6 01 09 - 22:09
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów