( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
30.8.2010 - 18:25
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 8 772 |
Witam,
Mam takie 2 pytania: Download Monitor - jak wyłączyć/ukryć naliczanie pobrań widocznych na stronie w nawiasach przy plikach? WP OnlineCounter - zainstalowałem, próbowałem wstawić kod <?php if(function_exists(wp_onlinecounter)) { wp_onlinecounter(); } ?> w różnych miejscach na stronie, jednak wtyczka nie działa/nie wyświetla się. Czy mógłby mi ktoś napisać jak i gdzie mam wstawić ten kod aby licznik zadziałał? Ewentualnie jaki inny licznik unikalnych odwiedziń mogę zainstalować? Liczę na Waszą pomoc:) Dzięki. |
|
|
|
31.8.2010 - 08:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
1. Regulamin.
2. Gdzie dokładnie próbowałeś wstawić kod wtyczki WP OnlineCounter? |
|
|
|
31.8.2010 - 19:26
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 8 772 |
1. Ok, już będę pamiętał, że 1 temat = 1 problem.
2. Wygląd -> Edytor -> Panel boczny (sidebar.php), Stopka. Niestety nic się nie wyświetla. |
|
|
|
31.8.2010 - 20:03
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
CYTAT Installation Download the plugin and drop it into your WordPress’ plugins directory, usually “wp-content/plugins” (DON’T put it into a subdirectory). Enable it on the Plugins page in your WordPress dashboard. Paste the following code in your template where you want the counter to show up, or use either the Widget for WordPress Widgets or the Sidebar Module for the K2 theme. KOD <?php if(function_exists('wp_onlinecounter')) wp_onlinecounter(); ?> Zastosowałeś się do powyższego? Spróbuj ręcznie przez FTP edytować kod pliku sidebar.php ... i jak nie zadziała, to pokaż kod pliku już po edycji. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 15:48 |