( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
10.9.2006 - 15:26
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 1 073 |
Da się jakoś ustawić, zmienić, żeby mi pisało:
"Brak komentarzy" -> "Jeden komentarz" -> "2 komentarze" -> "3 komentarze" -> "4 komentarze" -> "5 komentarzy" -> "6 komentarzy" itd... Funkcja: KOD comments_popup_link('Brak komentarzy', 'Jeden komentarz', '% komentarzy'); Ma tylko 3 pola... i nie wiem jak to zmienic. Da się w ogóle?? Wolałbym tak jak wyrzej przedstawiłem niż: "Komentarzy: 0" -> "Komentarzy: 1" -> "Komentarzy: 2" itd :\ Z góry dziekuję za pomoc! -------------------- |
|
|
|
10.9.2006 - 16:25
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Może bocian?
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
10.9.2006 - 16:54
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 1 073 |
Dzięki
Działa świetnie, zdaje się również, że rozwiąże mi to problem z datami... tylko zmienie kodownie. -------------------- |
|
|
|
09.2.2008 - 10:23
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 890 |
Działa świetnie, zdaje się również, że rozwiąże mi to problem z datami... tylko zmienie kodownie. Witam, a ja mam podobny problem. Wszystko jest ok do momentu 4 komentarzy, bo kod jest taki: KOD <?php comments_popup_link('Komentarz? ?', '1 komentarz ?', '% komentarze ?'); ?> kiedy pojawia sie 5ty komentarz, wtedy mam na stronie "5 komentarze". Jak to zmienic, zeby byl 1-2-3-4 komentarze, a potem juz 5-6-7-itd komentarzy? Tajemniczy link do Bociana nie dziala... bede wiec wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam, rfk PS. znalazlem Bociana: http://dreamincolours.com/projects/wordpress-plugins/bocian/ Zaraz z nim powalczę ps2. Bocian pomogl - problem rozwiazany, alarm odwołany Ten post edytował rfk 09.2.2008 - 10:42 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 10:23 |